HRM advies op maat

Kuur InsideOut

In samenwerking met Reflect Bedrijfspsychologen, heeft InsideOut een vernieuwend en uitgebalanceerd programma ontwikkeld, gericht op alle zintuigen. Een driedaags coachings- en wellnessarrangement voor lichaam en geest.

Hierin staat u als werkende mens centraal, maar uitdrukkelijk in samenhang met andere terreinen des levens. U hervindt zich als professional of herontdekt uzelf door vanuit uw kern te leren leven en kiezen. Het gaat daarbij om uw persoonlijke bezieling, uw impact en de lessen van het lichaam. U wordt aangenaam door elkaar geschud en herontdekt de bronnen van uw kracht en plezier. Verkwikt en gesterkt keert u weer naar huis; met frisse ideeën, nieuw elan, nieuwe plannen. Het zal u helpen meer met uw talenten te doen, zónder ratrace, of om na een moeilijke periode gelouterd terug te keren. U voelt zich lichter en in harmonie met lichaam, geest en ziel.
Voor wie?:
• voor de gestresste manager of professional die weer op krachten wil komen
• voor degene die zich eens écht goed wil bezinnen op een nieuwe koers
• als outplacement ánders

Wilt u vrijblijvend eens van gedachten wisselen over dit unieke programma of al een intake met diepgang, maar eveneens zonder verplichtingen?

Klik op onderstaande afbeelding voor de brochure


folder